Openingstijden & entree

KASTELEN BINNENKORT WEER OPEN

Op 19 mei bevestigde het kabinet dat de musea vanaf juni mogen heropenen. We kijken ernaar uit om jullie weer op de kastelen te mogen verwelkomen. Er wordt momenteel hard gewerkt om een veilig en prettig bezoek mogelijk te maken. We volgen het protocol ‘heropening musea’ en de richtlijnen van het RIVM. Een kasteelbezoek zal alleen mogelijk zijn door vooraf online een ticket te kopen en een time slot te reserveren. Ook als je een donateurpas, Museumkaart of een ander geldig toegangsbewijs hebt. Deze tickets zijn op korte termijn te boeken. Eind mei kunnen wij jullie informeren over de heropeningsdata van de verschillende kastelen en de bezoekmogelijkheden. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om als eerste op de hoogte gebracht te worden.

Park Rosendael is wel als wandelpark te bezoeken van dinsdag t/m zondag tussen 11.00 en 17.00 uur.

 

 

Museumkaart geldig

Entreeprijzen

Volwassenen € 11,50 (los kaartje park € 6,00)
Kinderen 4 t/m 18 jaar € 5,00 (los kaartje park € 4,00)

CJP € 8,60
CJP 4 t/m 18 jaar € 3,75

Donateurs van Geldersch Landschap & Kasteelen en Museumkaarthouders hebben gratis toegang op vertoon van hun pas tijdens reguliere openingstijden. De Museumkaart geldt alleen op de reguliere entree kasteel. Voor alleen een parkbezoek kan de Museumkaart niet gebruikt worden.

Groepen vanaf 20 personen (binnen openingstijden)
Volwassenen € 9,50

Suggesties voor groepsarrangementen en mogelijkheden buiten openingstijden.

Goed om te weten

  • Tijdens evenementen vervallen vaak de reguliere rondleidingen en gelden andere openingstijden en entreeprijzen. Kortingsbonnen en kortingskaarten zijn dan niet geldig.
  • In het kasteel is een kasteelwinkel waar u fraaie streekproducten en souvenirs kunt vinden.
  • Rolstoelgebruikers mogen het voorterrein van kasteel Rosendael gratis bezoeken. Het park rondom het kasteel is ook rolstoeltoegankelijk. Het kasteel zelf is tot onze grote spijt niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Alle torens en verschillende verdiepingen zijn verbonden via diverse grote en kleine trappen in het middeleeuwse kasteel. De ruimtes zijn daardoor niet gelijkvloers. Wel kunt u heerlijk genieten van ons prachtige park, de rozentuin en de oranjerie (mits geopend) .
  • Honden zijn, mits aangelijnd, welkom op het kasteelterrein. In het kasteel zijn honden niet toegestaan, uitgezonderd blindengeleidehonden en officiële hulphonden.
  • Drones zie hiervoor regels voor drones bij GLK.
  • Bekijk onze bezoekvoorwaarden.