Groepen

Kasteel en park bekijken, culinair genieten en activiteiten ondernemen met familie, vrienden of vereniging in park en kasteel Rosendael.

Kies uw programma

Groepen vanaf 20 personen kunnen hun eigen programma samenstellen. Bekijk het kasteel met de historische rondleiding of één van de speciaal ontwikkelde themarondleidingen. Het landschapspark met slingerende paden, veel groen en de Bedriegertjes is een heerlijke plek om doorheen te wandelen. Ook een programma met actieve of sportieve activiteiten is mogelijk.

Voor deze activiteit is een coronatoegangsbewijs nodig voor bezoekers van 13 jaar en ouder. Deze zal worden gescand bij aanvang.

Culinair genieten

De Oranje-rie of Kasteelcafé van het landgoed zijn heerlijke plekken om koffie te drinken en om aan te schuiven voor een goedverzorgde lunch of borrel. 
Een receptie of feest exclusief voor uw gezelschap kan in de Oranje-rie. Deze is geschikt voor gezelschappen tot 150 personen en beschikbaar van medio mei t/m medio oktober. Vanaf het terras hebben de gasten een schitterend uitzicht op de rozentuin en het kasteel.