Kinderfeestjes

Vier de verjaardag van uw dochter of zoon in een heus kasteel waar graven en hertogen hebben gewoond of lekker buiten in het park met activiteiten.
Kasteel en park Rosendael nabij Arnhem biedt twee kinderpartijtjes: Hoe word ik een echte prins of prinses? en Speurfeest in het park.

Prinsen en prinsessen

Maak een tocht door het kasteel met een hofdame of een lakei. Leer een sierlijke buiging maken, statig lopen en deftig drinken. De erwtentest maakt uit of je een echte prins of prinses bent.

Voor deze activiteit is een coronatoegangsbewijs nodig voor bezoekers van 13 jaar en ouder. Deze zal worden gescand bij aanvang.

Speurfeest in het park

Bij het speurfeest ga je zelf met je vriendjes en vriendinnetjes op pad in het park. Een Beleef!plattegrond wijst je de weg en geeft aan welke dingen je niet mag missen! Je krijgt van ons een speurpakket compleet met speurtocht en speurattributen. Na afloop ontvang je van ons een heerlijk fris glaasje ranja, een kastelenpaspoort en mag je grabbelen in onze grabbelton! Wil je ook je cadeautjes bij ons uitpakken? Dat kan in het Beleef!souterrain! Tip! Neem je eigen eten en drinken mee en ga lekker picknicken in het park!