Openingstijden & entree

Museumkaart geldig

Openingstijden kasteel

Bezoek begane grond en souterrain op eigen gelegenheid, incl. park entree!
Een kasteelbezoek reserveer je vooraf online en duurt ca. 30 minuten.
Elk kwartier max. 10 personen

Vrijdag t/m zondag tussen 13.00 en 16.00 uur.
In juli en augustus tussen 11.15 en 16.15 uur.

Reserveer je tickets

Museumkaarthouders > bezoek souterrain, stallen en park
Is het kasteel dicht of volgeboekt? Als Museumkaarthouder heb je van dinsdag t/m zondag tussen 11.00 en 17.00 uur altijd de mogelijkheid om een kijkje te nemen bij de museale presentatie met als thema "Sport, spel en vermaak" in het kasteelsouterrain, bezoek vervolgens de oude stallen van het kasteel en daarnaast mag je ook het park gaan ontdekken met de Beleef!plattegrond. Een kijkje in het souterrain kan je ter plaatse aan de kassa reserveren en duurt ca. 15 minuten. Neem altijd je Museumkaart mee want deze wordt gescand!

Tickets wijzigen?
Heb je tickets gereserveerd maar ben je onverhoopt verhinderd? Bel dan van ma t/m vr tussen 9.00-17.00 uur naar: tel:+31 20 244 28 77 of stuur een Whatsappbericht naar dit nummer om je ticket te wijzigen, zodat we andere bezoekers een plek kunnen aanbieden.

Openingstijden park

bezoek op eigen gelegenheid 
parktickets te koop aan de kassa (alleen PIN)

April t/m oktober
dinsdag t/m zondag tussen 11.00 en 17.00 uur

November t/m maart
vrijdag t/m zondag tussen 11.00 en 16.00 uur *
* De tuinsieraden zoals de Bedriegertjes zijn ingepakt tegen regen en vorst en dus niet zichtbaar.

 

Feestdagen

Geopend op Pasen, Hemelvaartsdag, Bevrijdingsdag en Pinksteren.
Gesloten op Koningsdag.

Entreeprijzen

Volwassenen € 11,50 (los kaartje park € 6,00)
Kinderen 4 t/m 18 jaar € 5,00 (los kaartje park € 4,00)

CJP € 8,60
CJP 4 t/m 18 jaar € 3,75

Donateurs van Geldersch Landschap & Kasteelen en Museumkaarthouders hebben gratis toegang op vertoon van hun pas tijdens reguliere openingstijden maar moeten voor het kasteel ook vooraf online reserveren. De Museumkaart geldt alleen op de entree kasteel en je kunt na afloop ook met je kaart het park in. Voor alleen een parkbezoek kan de Museumkaart niet gebruikt worden. Neem altijd je fysieke kaart/pas/mee!

Groepen vanaf 20 personen (binnen openingstijden)
Volwassenen € 9,50

Suggesties voor groepsarrangementen en mogelijkheden buiten openingstijden.

Met jouw bezoek en/of winkelaankoop steun je het werk van onze organisatie en draag je direct je steentje bij aan het beheer en behoud van de cultuur en natuur in Gelderland! Tip: word donateur en bezoek de kastelen gratis tijdens de reguliere openstelling. 

Goed om te weten

  • Een park ticket koop je per pin of contactloos aan de kassa.
  • Je kunt het kasteel alleen bezoeken door vooraf te reserveren. Alleen geldig op de door jouw geboekte datum en tijd (na aankoop is datum/tijd wijzigen niet mogelijk).
  • Toiletten zijn beschikbaar in de horeca van de Oranjerie.
  • In het kasteel zijn geen grote tassen toegestaan. Kluisjes en garderobe buiten gebruik.
  • Rolstoelgebruikers mogen het voorterrein van kasteel Rosendael gratis bezoeken. Het park rondom het kasteel is ook rolstoeltoegankelijk. Het kasteel zelf is tot onze grote spijt niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Alle torens en verschillende verdiepingen zijn verbonden via diverse grote en kleine trappen in het middeleeuwse kasteel. De ruimtes zijn daardoor niet gelijkvloers. Wel kan je heerlijk genieten van ons prachtige park, de rozentuin en de oranjerie (mits geopend).
  • Honden zijn aangelijnd welkom op het kasteelterrein. In het kasteel zijn honden niet toegestaan, uitgezonderd blindengeleidehonden en officiële hulphonden.
  • Drones zie hiervoor regels voor drones bij GLK.
  • Bekijk onze bezoekvoorwaarden.