Openingstijden & entree

Openingstijden kasteel

Bezoek het kasteel op eigen gelegenheid op zaterdag en zondag tussen 12.30 en 16.00 uur. 

Geopend op Pasen, Hemelvaartsdag, Bevrijdingsdag en Pinksteren.
Gesloten op Koningsdag en van 25 december 2021 t/m 2 januari 2022.

Een kasteelbezoek duurt ongeveer 45 minuten.

Als u zeker wilt zijn van toegang tot het kasteel, dan adviseren we een ticket te reserveren. U hebt dan voorrang op bezoekers die niet reserveren.

Boek uw tickets

Belangrijk: bezoekers vanaf 13 jaar moeten een geldig coronatoegangsbewijs en identiteitsbewijs tonen en een mondkapje dragen. Voor volwassenen geldt anderhalve meter afstand tot iedereen die niet tot hetzelfde huishouden behoord.

Openingstijden park Rosendael

November t/m maart: dinsdag t/m zondag tussen 11.00 en 16.00 uur. In deze periode zijn de tuinsieraden zoals de Bedriegertjes ingepakt tegen regen en vorst en dus niet zichtbaar.
April t/m oktober: dinsdag t/m zondag tussen 11.00 en 17.00 uur.
Juli en augustus: elke dag tussen 11.00 en 17.00 uur.

Een parkkaartje koopt u met PIN aan de kassa.

Museumkaart geldig

Entreeprijzen

Volwassenen € 12,00, los kaartje park € 6,00
Kinderen 4 t/m 18 jaar € 5,00, los kaartje park € 4,00

CJP € 9,00
CJP 4 t/m 18 jaar € 3,75

Donateurs van Geldersch Landschap & Kasteelen en Museumkaarthouders hebben gratis toegang op vertoon van hun geldige pas tijdens reguliere openingstijden.
Voor alléén een parkbezoek kunt u de Museumkaart niet gebruiken. Dat kan alleen in combinatie met een kasteel- of kasteelsouterrainbezoek. Neem altijd uw fysieke kaart of pas mee.

Tickets wijzigen?
Tickets kunnen tot maximaal 72 uur voor bezoekdatum worden omgeboekt naar een andere datum of starttijd via rosendael@glk.nl. Restitutie is helaas niet mogelijk.

Goed om te weten

  • In het kasteel zijn geen grote tassen toegestaan. 
  • Honden zijn aangelijnd welkom op het kasteelterrein. In het kasteel zijn honden niet toegestaan, uitgezonderd blindengeleidehonden en andere officiële hulphonden.
  • Tijdens evenementen kunnen andere openingstijden en entreeprijzen gelden.
  • Regels voor drones bij GLK.
  • Bekijk onze bezoekvoorwaarden.

Tips voor uw bezoek

  • Bezoek het kasteel met IZI travel app. Boek je ticket vooraf online.
  • Ontdek het park met de Beleef!plattegrond. Koop ter plaatse uw ticket. Reserveren is niet nodig.
  • Exclusief voor Museumkaarthouders: bezoek het kasteelsouterrain, stallen en park. Geopend van dinsdag tot en met vrijdag. Reserveren is niet nodig. Na het scannen van uw museumkaart krijgt u een entreeticket.
  • Met uw bezoek en/of winkelaankoop steunt u het werk van onze organisatie en draagt u direct een steentje bij aan het beheer en behoud van de cultuur en natuur in Gelderland! Tip: word donateur en bezoek de kastelen gratis tijdens de reguliere openstelling.

Toegankelijkheid

We zetten ons in om steeds meer drempels weg te nemen en mensen met een lichamelijke beperking beter te verwelkomen op onze kastelen. Lees hier alles over de toegankelijkheid van kasteel Rosendael.