Openingstijden & entree

Geniet van een bezoek aan park en kasteel Rosendael. Het park is dinsdag tot en met zondag te bezoeken en het kasteel bezoek je op eigen gelegenheid op zaterdag en zondag. Museumkaarthouders kunnen dinsdag tot en met vrijdag het de museale presentatie in het souterrain bezoeken. 

Museumkaart geldig

Openingstijden kasteel

Kasteel geopend zaterdag en zondag
Ontdek het souterrain en de begane grond van het kasteel op eigen gelegenheid. Ticket is inclusief parkentree.

Een kasteelbezoek reserveer je vooraf online en duurt ca. 45 minuten.
Elk kwartier max. 10 personen. 

Zaterdag en zondag tussen 12.00 en 16.00 uur. 

Koop/reserveer hier je kasteelticket

Er kunnen en mogen max. 4 personen per reservering geboekt worden. Bent u een huishouden van meer dan 4 personen? Maak dan meerdere reserveringen.


Museumkaarthouders > bezoek souterrain, stallen en park

Is het kasteel volgeboekt? Als Museumkaarthouder heb je van dinsdag t/m zondag tussen 11.00 en 17.00 uur altijd de mogelijkheid om een kijkje te nemen bij de museale presentatie met als thema "Sport, spel en vermaak" in het kasteelsouterrain. Bezoek vervolgens de oude stallen van het kasteel en ontdek daarna het park met de Beleef!plattegrond. Een kijkje in het souterrain kun je ter plaatse aan de kassa reserveren en duurt ca. 15 minuten. Neem altijd je Museumkaart mee want deze wordt gescand!

Tickets wijzigen?
Tickets worden niet gerestitueerd en kunnen tot maximaal 72 uur voor bezoekdatum worden omgeboekt naar een andere datum of starttijd via: rosendael@glk.nl 

Openingstijden park

Park geopend dinsdag t/m zondag
Bezoek op eigen gelegenheid 
Vooraf ticket kopen/reserveren noodzakelijk.

Je geeft hierbij in een tijdslot een aankomsttijd aan en deze is geldig voor een uur (dus tijdslot 11.00 uur betreft aankomst mogelijk tussen 11.00 en 12.00 uur). Er geldt geen maximum verblijfsduur voor het park en je kunt tot sluitingstijd blijven.

April t/m oktober
Dinsdag t/m zondag tussen 11.00 en 17.00 uur

November t/m maart
Dinsdag t/m zondag tussen 11.00 en 16.00 uur *
* De tuinsieraden zoals de Bedriegertjes zijn ingepakt tegen regen en vorst en dus niet zichtbaar

Koop/reserveer hier je parkticket

Er kunnen en mogen max. 4 personen per reservering geboekt worden. Bent u een huishouden van meer dan 4 personen? Maak dan meerdere reserveringen.

Feestdagen

Geopend op Pasen, Hemelvaartsdag, Bevrijdingsdag en Pinksteren.
Gesloten op Koningsdag, Kerstdagen, Oud & Nieuw

Entreeprijzen

Volwassenen € 12,00 (los kaartje park € 6,00)
Kinderen 4 t/m 18 jaar € 5,00 (los kaartje park € 4,00)

CJP € 9,00
CJP 4 t/m 18 jaar € 3,75

Donateurs van Geldersch Landschap & Kasteelen en Museumkaarthouders hebben gratis toegang op vertoon van hun pas tijdens reguliere openingstijden. Online reserveren voor een kasteel en of/parkbezoek moet altijd. Voor alleen een parkbezoek kan de Museumkaart niet gebruikt worden, alleen in combinatie met een kasteelbezoek. Neem altijd je fysieke kaart/pas mee!

Groepen vanaf 20 personen (binnen openingstijden)
Volwassenen € 9,50

Suggesties voor groepsarrangementen en mogelijkheden buiten openingstijden.

Met jouw bezoek en/of winkelaankoop steun je het werk van onze organisatie en draag je direct je steentje bij aan het beheer en behoud van de cultuur en natuur in Gelderland! Tip: word donateur en bezoek de kastelen gratis tijdens de reguliere openstelling. 

Goed om te weten

  • Dit zijn onze richtlijnen in verband met de coronamaatregelen.
  • In het kasteel zijn geen grote tassen toegestaan. Kluisjes en garderobe buiten gebruik.
  • Rolstoelgebruikers kunnen het voorterrein van kasteel Rosendael gratis bezoeken. Het park rondom het kasteel is ook rolstoeltoegankelijk. Het kasteel zelf is tot onze grote spijt niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Alle torens en verschillende verdiepingen zijn verbonden via diverse grote en kleine trappen in het middeleeuwse kasteel. De ruimtes zijn daardoor niet gelijkvloers. Wel kan je heerlijk genieten van ons prachtige park, de rozentuin en de oranjerie (mits geopend).
  • Honden zijn aangelijnd welkom op het kasteelterrein. In het kasteel zijn honden niet toegestaan, uitgezonderd blindengeleidehonden en andere officiële hulphonden.
  • Regels voor drones bij GLK
  • Bekijk onze bezoekvoorwaarden.