Trouwen

Eén van de mooiste en meest romantische locaties in Gelderland voor een huwelijk of een geregistreerd partnerschap is zonder twijfel kasteel en park Rosendael. Van sprookjesachtig tot stijlvol modern, jullie bruiloft in het van oorsprong middeleeuwse kasteel of buiten in de romantische rozentuin, zal onvergetelijk zijn.

Onvergetelijke dag

Alle festiviteiten die horen bij het voltrekken van een huwelijk en het sluiten van een geregistreerd partnerschap kunnen in kasteel en park Rosendael plaatsvinden: de voltrekking van het burgerlijk huwelijk, aansnijden van de bruidstaart en champagnetoost, de fotoreportage, receptie, diner of feest; jullie hoeven Rosendael niet te verlaten. 
Het dorp Rozendaal ligt vlakbij Arnhem en is goed bereikbaar voor al jullie gasten.

 

Bruidsreportages

Wegens de maatregelen omtrend het coronavirus is het momenteel helaas niet mogelijk om een bruidsreportage te maken in kasteel Rosendael. Een reportage in het park is eventueel wel mogelijk. 

Jullie kunnen de bruidsreportage in het park of in het kasteel laten maken. De locaties doen in romantiek niet voor elkaar onder. In beide gevallen is het ook mogelijk de foto’s buiten de bezoekuren van het publiek te laten maken.

In het kasteel
Het kasteel is het hele jaar beschikbaar voor fotoreportages. Hiervoor kunnen de volgende vertrekken worden gebruikt: Hal, Eerste Salon, Torenzaal*, Witte Hal, Kasteelkeuken, Paardenstallen.
* indien de Torenzaal niet beschikbaar is krijgen jullie een prachtige andere salon aangewezen voor de bruidsreportage.

Op dinsdag t/m donderdag is dit mogelijk op diverse tijden tussen 11.00 en 17.00 uur
(afwijkende tijden voor 11.00 uur of na 17.00 uur in overleg mogelijk).

Van vrijdag t/m zondag is het alleen mogelijk van 09.00 tot 10.00 uur, 10.00 tot 11.00 uur of van 16.00 tot 17.00 uur
(afwijkende tijden voor 09.00 uur of na 17.00 uur in overleg mogelijk).


In het park
Het park is ook het hele jaar beschikbaar voor fotoreportages maar van november t/m maart zijn de tuinsieraden zoals de bedriegertjes, schelpengalerij en theekoepel afgedekt voor protectie tegen winterse omstandigheden en kunnen deze niet gefotografeerd kunnen worden.

Huisregels
Ter informatie, dit zijn onze belangrijkste huisregels:

  • Alleen de bruidsauto mag op het terrein parkeren
  • Maximaal 5 personen mogen mee naar binnen
  • Drones zijn niet toegestaan
  • Voor een fotoreportage in het kasteel is vooraf betalen noodzakelijk anders gaat uw reservering helaas niet door
  • U reserveert voor een binnenshoot op een vooraf afgesproken tijd. Bent u later dan de afgesproken tijd, dan gaat dit helaas van uw gereserveerde tijd af.
  • Het maken van een trouwreportage in het kasteel mag maximaal 60 minuten duren.
  • Het gebruik van flits is niet toegestaan en extra lampen bij reportages dient tot een minimum beperkt te blijven. Losse statieven zijn niet toegestaan.Het spreekt voor zich dat jullie niet het alleenrecht hebben op het kasteel en het dus mogelijk is dat jullie ook andere bezoekers tegenkomen. 

Kosten
Locatievergoeding kasteel (incl. park)
binnen openingstijden: €150,00 
buiten openingstijden: € 300,00 
 
Locatievergoeding park
binnen openingstijden: € 50,00 / wanneer jullie op het kasteel trouwen: gratis!
buiten openingstijden: € 100,00

Boeking plaatsen
Wanneer jullie een boeking willen maken ontvangen wij graag de volgende gegevens:
• gewenste datum en tijdstip
• gewenste locatie (kasteel of park of beide)
• naam, adres, postcode en plaats
• mobiel telefoonnummer en e-mailadres

Jullie kunnen deze gegevens mailen naar: rosendael@glk.nl. Wij nemen dan jullie aanvraag in behandeling en als het mogelijk is krijgen jullie van ons een bevestiging in de vorm van een boekingsformulier.

De tijden vermeld in het boekingsformulier zijn bindend. Wanneer jullie afwijken van deze tijden kan dit betekenen dat jullie boeking niet door kan gaan of dat er extra kosten aan jullie in rekening worden gebracht. Bij het maken van een boeking zijn onze algemene voorwaarden van kracht. Restitutie niet mogelijk.