Zakelijk

In kasteel Rosendael in Rozendaal bij Arnhem gaat u terug naar de tijd dat de graven en hertogen van Gelre er ruim 200 jaar verbleven. Gelegen in een uitgestrekt landschapspark, biedt het een decor waar uw medewerkers of klanten nog lang over zullen napraten.

Culinaire mogelijkheden

In de historisch ingerichte vertrekken in het kasteel kunt u een vergadering, brainstormsessie of andere bijeenkomst houden. De Oranjerie met prachtig uitzicht op de rozentuin en het kasteel verzorgt lunches, borrels, recepties, diners, een congres of feest. Huiscateraar VHL catering maakt graag een voorstel op maat voor u. 
Groepen kleiner dan 20 personen kunnen in de oranjerie van de kaart bestellen.

Ontdek kasteel & park

Een mooie aanvulling op uw programma is een (thema)rondleiding door het kasteel van een half uur of een uur. Het landschapspark met slingerende paden, de Bedriegertjes, schelpengalerij en bijzondere struiken en bomen leent zich voor actieve en sportieve activiteiten tijdens bedrijfsuitjes en teambuilding, een ontspannen wandeling of interessante rondleiding met een parkgids. Ook bieden wij een workshop hondenspiegelen.